6. den 23.7. 1993

KRUCKENBERG - VILSHOFEN

PÁTEK

MAPA

 

DACHAU

07.00   Vstáváme. Je trochu menší zima než minulý den. Máme sbaleno  celkem rychle, až na Liborův COMPUTER. Proto vyjíždíme až ve  třičtvrtě na deset. Vracíme se zase na cyklistickou stezku podél  Dunaje. Jedeme směrem na Straubing a potkali jsme krále  poustevníků ( sesazeného ) a další naložené cyklisty. Konečně to vypadá, že už bude pěkné počasí, ale jediný Martin  věří, že to vydrží.

11.30   Straubing. Husté mraky na obzoru. Prohlížíme si město a další  obchody. MCDONALDA opět poctil svou návštěvou Martin. Obloha se  zatáhla a začíná drobně krápat.

13.00   Obědváme. Po obědě se ještě procházíme městem a při focení města  chtěli vyfotit 2 němky.

14.20   Odjíždíme na Pasov. Proti původnímu předpokladu, že vzdálenost je  57 km do Pasova, bylo 80 km. Šlápli jsme do toho a rychlost se  pohybovala kolem 35 km/h. Silnice je absolutně téměř rovná s min.  převýšením a tak jsme celkem bez problémů ujeli za 2 h. 20 min.  necelých 60 km.

16.40   Jsme na podivném fleku. Stojíme a nevíme co máme dělat a kde se  vzala, tu se vzala stará bába vylezla z komůrky. Hned začala  šprechtit. Moc nám nerozuměla. Martin vybídl, jestli bychom u ní  nemohli přespat ( myslel pole před její chalupou ). Rozhodli jsme  se, že uděláme průzkum. Nakonec jsme našli místo typu DACHAU.

 

Údaje o 6. dnu:

 

Doba příjezdu do cíle(TOT)

7:06.03

Čistý čas na kole (Tm)

3:27.47

Vzdálenost (DST)

92.2 km

Průměrná rychlost celkem (TAVS)

12.9 km/h

Průměrná rychlost (AVS)

26.2 km/h

Maximální rychlost (MXS)

47 km/h

 

V noci Drobně krápe, ale neprší. Spíme dobře i přes průjezdy vlaků a  aut. Kolem nás hodně vody.

 

 

 

zpět

trasa 1993

další den