3. den 20.7. 1993

MÄHRING - KÖHLBERG

ÚTERÝ

MAPA

 

PO BOUŘI

07.00   Vzbudili jsme se a zjišťujeme co nám všechno promoklo. Většinou  nám to jen navlhlo. Počasí nevypadá příliš nadějně, ale neprší. Po snídani vyčkáme jak se to vyvrbí.

09.45   Balíme 10 min Liborovu tašku ( všichni 3 ). Střídá se slunce se  studeným větrem. Cesta ubíhá velmi rychle, protože jsou zde  velmi kvalitní silnice. Vyjíždíme směrem na Tirschenreuth a pak  pokračujeme na Weiden. Martin předvedl orientační smysl v  neznámém městě a odbočil doprava. Za Schönfichtem jsme se nechali  špatně navigovat informačními tabulemi a omylem jsme najeli na  rozestavěnou dálnici. Takto jsme pokračovali za občasného  troubení aut až do Neustadtu. Tam jsme se vrátili nazpět na  silnici. Protože nás na silnici zdržel déšť, dojeli jsme do  Weidenu až ve 12.45. Parkujeme nedaleko náměstí a prohlížíme si  obchody. Nejvíce nás zaujal obchod s CD a videokazetami. Kupujeme  pohledy na náměstí. Obloha se zase zatáhla a proto jsme  pospíchali dál.

14.45   Opouštíme Weiden a po silnici pro cyklisty jedeme do Etzenrichtu.

             Pak pokračujeme směrem na Köhlberg. Silný protivítr, obloha  jasná. Krátce za ním, poblíž silnice táboříme v lese. Přijel nás  zkontrolovat skopčák ve " fáru ", ale opět odjel. Mnoho borůvek.

 

Údaje o 3. dnu:

 

Doba příjezdu do cíle(TOT)

6:08.41

Čistý čas na kole (Tm)

3:04.27

Vzdálenost (DST)

66.5 km

Průměrná rychlost celkem (TAVS)

10.7 km/h

Průměrná rychlost (AVS)

21.4 km/h

Maximální rychlost (MXS)

41 km/h

 

 

 

zpět

trasa 1993

další den